22 33 33 33

Leveringsbetingelser

Tilstelning - Selskap

Spice leverer mat til store og små tilstelninger. Både mat fra vår meny og retter utover denne. Kontakt vår kjøkkensjef og la ham hjelpe deg med å komponere en spennende meny. Ring oss på 22 33 33 33 eller send en mail til post@spice.no.

Riktig adresse

For å sikre deg effektiv levering og for at vår leveringsgaranti skal gjelde, er det viktig at du oppgir korrekt adresse med oppgang, etasje og navn på ringeklokken.

Leveringsområde

Vi leverer stort sett i hele Oslo og deler av Akershus.

Last ned oversikt over hele vårt kjøreområde her.

Leveringsgaranti

Normalt leverer vi bestillingen innen en time. Hvis rushtrafikk, dårlig vær eller andre uforutsette omstendigheter påvirker leveringstiden, vil vi så langt det er mulig informere om dette ved bestilling. Vi leverer også til forhåndsavtalt klokkeslett.

Vår leveringsgaranti gjelder:

Bestillinger mottatt 18:00 - 00:00 alle dager.

Hvis bestillingen ikke blir levert innen en time etter bestilling får du maten til halv pris.

Hvis rushtrafikk, dårlig vær eller andre uforutsette omstendigheter påvirker leveringstiden, vil vi så langt det er mulig informere om dette ved bestilling og leveringsgarantien vil i disse tilfeller kunne falle bort.

I henhold til norsk lov, gis det ikke rabatt på alkohol, tobakk og legemidler. Vi kan heller ikke gi kreditt ved kjøp av alkohol og tobakk.

Kjøretillegg

Før kl.18:00 koster det kr. 99,- pr kjøring.
Etter kl.18:00 koster det kr. 79,- pr kjøring.

Ordre under kr. 130,- vil bli belastet med et ekstra kjøregebyr på kr. 20,-.

Ved bestilling

Gi beskjed om du skal betale kontant eller med kredittkort. Ved kontantkjøp veksler vi normalt opp til nærmeste kr. 200,-. Vennligst gi beskjed om sjåføren må ha med ekstra vekslepenger.

Vekt og mengde

De fleste retter og tilbehør er oppgitt i fast størrelse. Små variasjoner kan forekomme.